A wind turbine in the distance
BOLAGSJURIST
PUBLISHED 23/05/2018

Svevind vill bidra till minskad global uppvärmning och att Sverige blir självförsörjande på förnybar energi. Vårt fokus ligger på vindkraft, ett energislag med mycket goda framtidsutsikter och som inte efterlämnar någon miljöskuld till kommande generationer. Vi söker nu dig som delar vår vision.

Arbetsbeskrivning: Som bolagsjurist säkerställer du att vi har ett korrekt affärsjuridiskt stöd. Du jobbar verksamhetsnära och är en integrerad del i affärsprocesserna. Ditt arbete består av att skriva, granska och förhandla våra avtal samt löpande rådgivning inom affärsjuridik. Hos oss bistår du verksamheten bland annat genom att verka som beslutsstöd och sakkunnig i våra projekt. Då tjänsten är nyinrättad finns möjlighet att vara med och utforma den.

Du rapporterar till svenska COO, men har en daglig dialog med kollegorna på den kommersiella avdelningen i Tyskland. Placeringsort kan vara Luleå, Piteå, Skellefteå eller Boden. Hälften av din arbetstid kommer att vara förlagd på kontoret i Piteå.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har juristexamen och relevant erfarenhet från affärsjuridik. Du har tidigare arbetat som bolagsjurist och/eller med affärsjuridik på en advokatbyrå. Det är ett krav att du kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

Som bolagsjurist har du många externa och interna kontakter. För att lyckas i rollen behöver du därför ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du arbetar bra med komplexa frågeställningar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om oss: Svevind är ett privatägt företag inom vindkraftbranschen med säte i norra Sverige. Företaget planerar, utvecklar, säljer och driver landbaserade vindkraftsprojekt. Projekten varierar i storlek och omfattar allt ifrån enskilda till flera hundra verk. Svevinds största projekt är beläget i Markbygden i Piteå kommun och har förutsättning att bli den största vindkraftparken i Europa, kanske till och med i världen.

Sista ansökningsdag: Onsdag 6 juni 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Svevind med Randstad. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@randstad.se, 073-357 00 93) om du har frågor om tjänsten.

Positions 1
Position Type Full Time
Apply Before 06/06/2018