A wind turbine in the distance
PROJEKTUTVECKLARE I PITEÅ
PUBLISHED 14/02/2018

Vill du vara med och forma framtidens förnybara elproduktion? Till vår tillståndsavdelning söker vi nu en projektutvecklare.

Arbetsbeskrivning:

I din roll som projektutvecklare kommer du dagligen att bryta ner problem i beståndsdelar för att sedan hitta en lösning. Du kommer att presentera dina lösningar muntligen, skriftligen och visuellt. Vi söker dig som har kunskaper i samhällsplanering, anläggningsprojektering, projektstyrning och att hantera GIS-information.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla projekt eller delprojekt fram till färdiga tillståndshandlingar/koncessionshandlingar. En viktig del i rollen är att samråda med lokalbefolkning, markägare, lokala och nationella myndigheter. Uppföljning av villkor under bygg- och drifttid ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att arbeta tillsammans med vår byggavdelning med projektering och optimering av detaljutformningen genom GIS inför byggstart. Detta innebär att tjänsten kommer att omfatta såväl kontors- som fältarbete.

Kvalifikationer:

Civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom områdena fysisk planering och samhällsplanering, körkort B samt svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

Erfarenheter av hantering av el-/kraftfrågor, erfarenhet från konsultbranschen, erfarenhet av miljö- och tillståndshandläggning, erfarenhet av projektering av anläggningsarbeten och/eller vindkraftsbranschen.

För att lyckas  i rollen behöver du vara noggrann. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och försöker alltid att leva upp till dessa. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Svevind:

Svevind är ett privatägt företag inom vindkraftbranschen med säte i norra Sverige. Företaget planerar, utvecklar, säljer och driver landbaserade vindkraftsprojekt. Svevinds största projekt är beläget i Markbygden i Piteå kommun och har förutsättning att bli den största vindkraftparken i Europa och kanske i världen med upp till 1101 st vindkraftverk. Den samlade produktionen av hela vindkraftsparken väntas bli upp till 12 TWh, vilket motsvarar 8 % av Sveriges elkonsumtion.

Sista ansökningsdag: Fredag 2 mars 2018.

För information: 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (073-357 00 93, ulrika.andersson@randstad.se) om du har frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen.

Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se. Klicka här för att komma till ansökan.

Positions 1
Position Type Full Time
Apply Before 02/03/2018