A wind turbine in the distance
SVEVIND AB SÖKER PERSONAL TILL PITEÅ
PUBLISHED 30/04/2018

Till vår tillstånds- och miljöavdelning söker vi nu en projektutvecklare/projektingenjör med placering i Piteå.

Som projektutvecklare/projektingenjör tror vi du har kunskaper och färdigheter i samhällsplanering, anläggningsprojektering, projektstyrning och att hantera GIS-information.

Du kommer att utveckla projekt eller delprojekt fram till färdiga tillståndshandlingar/koncessionshandlingar tillsammans med kollegor internt samt externa konsulter. En viktig del i rollen är att samråda med lokalbefolkning, markägare, lokala och nationella myndigheter. Uppföljning av villkor under bygg- och drifttid ingår i arbetsuppgifterna.

Du kommer även att arbeta tillsammans med vår byggavdelning med projektering och optimering av detaljutformningen genom GIS inför byggstart. Detta innebär att tjänsten kommer att omfatta såväl kontors- som fältarbete.

Dina kvalifikationer:

Civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom områdena fysisk planering och samhällsplanering.

Vi söker dig som har god förmåga att formulera, analysera och presentera lösningar; muntligt, skriftligt och visuellt i GIS. Erfarenheter av arbete som hanterar el-/kraftfrågor är meriterande. Vi söker dig med bakgrund från konsultbranschen eller dig som är nyexaminerad. Erfarenheter från miljö- och tillståndshandläggning på t.ex. myndigheter, liksom erfarenheter från projektering av anläggningsarbeten och från vindkraftsbranschen är också meriterande.

Du bör kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i såväl skrift som tal. Körkort är ett krav.

Du är:

Du är en engagerad person som tycker om att planera och ta eget ansvar med en förmåga att arbete såväl självständigt som i grupp. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt vana att fatta beslut och att prioritera inom ditt ansvarsområde.

Du är välkommen med din ansökan senast 18 maj 2018 till info@svevind.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att bli tillsatt tidigare. Ansök redan idag.

För mer information kontakta Kristina Falk, chef tillstånds- och miljöprocessen, Svevind.

Tel: 070-573 07 94 Mail: kristina.falk@svevind.se

Beskrivning av Svevind:

Svevind är ett privatägt företag inom vindkraftbranschen med säte i norra Sverige. Företaget planerar, utvecklar, säljer och driver landbaserade vindkraftsprojekt.

Svevinds största projekt är beläget i Markbygden i Piteå kommun och har förutsättning att bli den största vindkraftparken i Europa och kanske i världen med upp till 1101 st vindkraftverk.

Den samlade produktionen av hela vindkraftsparken väntas bli upp till 12 TWh, vilket motsvarar 8 % av Sveriges elkonsumtion.

Läs mer om oss här.

Positions 1
Position Type Full Time
Apply Before 18/05/2018