Som administratör kommer du att ha en central roll och stötta våra avdelningar och våra dotterbolag med varierande uppgifter som dyker upp. En stor del av ditt arbete handlar om att vara noggrann och strukturerad. Du kommer att hantera våra befintliga rutiner samtidigt som du aktivt arbetar för att utveckla våra interna processer och arbetsverktyg. Det kan röra ett specifikt område som vår avtalshantering, men även mer allmänna rutinbeskrivningar och administrativa mallar. En av de prioriterade arbetsuppgifterna är administrering av avtal. Förutom löpande administrativa uppgifter för kontoret kommer du i rollen som administratör även att vara involverad i varierande administrativa arbetsuppgifter kopplade till våra projekt. Du kommer bland annat att förbereda och upprätta dokument inför utskick, iordningställa arbetsmaterial till möten samt hantera och strukturera stora mängder dokument.

Din bakgrund Du har erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda systemkunskaper och vara genuint nyfiken på hur digitala verktyg kan effektivisera verksamhet. Det är meriterande om du har arbetat med administration av avtal.

Din profil Andra skulle beskriva dig som prestigelös eftersom du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen som helhet ska prestera. Samarbete är viktigt för dig. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt, för att säkerställa att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för berörda parter, såväl interna som externa. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Kontoret finns i ljusa och trivsamma lokaler i Acusticum i Piteå, men viss flexibilitet att jobba hemifrån ser vi som en möjlighet. Vi som arbetar på Svevind trivs och vår personalomsättning är låg. Kännetecknande för oss är gemenskapen vi alla dagligen bidrar till, samt möjligheten till utveckling. Vi verkar i ett internationellt sammanhang med en hög förändringstakt och lär oss något nytt varje dag. Varmt välkommen till oss!

Sista ansökningsdag Tisdag 20 september 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan sker här: https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/pitea/svevind-soker-administrator

För information I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@onepartnergroup.se, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.