Vi söker en Projektutvecklare/GIS-ingenjör

Vindkraft är en förnybar energikälla som naturen skapar förutsättningarna för. Vindkraft i drift ger inte några utsläpp, kräver inte några miljöfarliga bränsletransporter och är en långsiktigt hållbar energikälla. Vindkraften efterlämnar inte, till skillnad mot i stort sett all annan energiproduktion, någon miljöskuld som framtida generationer måste överta.

Markbygden 1101* är namnet på det projekt Svevind initierade och påbörjade redan 2001. En lång resa, där vi hela tiden stått vid rodret och som lett fram till realiserandet av Europas största vindkraftsprojekt tillika ett av de större industriprojekten. Med avstamp i Markbygden 1101* tar Svevind nu sikte på nya projekt.

Som projektutvecklare på Svevind bidrar du med din kompetens i våra många projekt. Du deltar i hela utvecklingskedjan av nya projekt; från initiering till slutlig detaljutformning och optimering inför byggstart. Tjänsten omfattar med andra ord både kontors- och fältarbete. En viktig del av rollen är att framställa kartor och använda GIS som analysverktyg. Du tillhör vår växande projektutvecklingsavdelning och rapporterar till avdelningens chef. Se fram emot en roll där du kommer att få stora möjligheter att växa med uppgiften.

Läs mer om tjänsten och ansök här: https://onepartnergroup.recman.no/job.php?job_id=196700&path=ams

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av oss på Svevind. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@onepartnergroup.se, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.