Corona – information till dig som tänkt besöka oss

På Svevind tar vi spridningen av Coronaviruset, covid-19, på stort allvar. Vi tillämpar därför ett högt säkerhetstänk för att förhindra smittspridning med hänsyn till och omtanke om våra medarbetare, besökare samt alla andra människor i vårt samhälle.

Vi utgår från de rekommendationer som ges från myndigheter, vilka löpande uppdateras vid behov.

Nya allmänna råd gäller för Norrbotten from 2020-11-10 på grund utav den ökade smittspridningen.

  • Verksamheter och arbetsgivare bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden ovan. Arbetsgivares åtgärder kan vara att uppmana personalen att arbeta hemifrån, erbjuda utökade förutsättningar att arbeta hemifrån, och att skjuta upp tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten. Övriga verksamheter kan minimera antalet besökare vid samma tidpunkt, anpassa öppettiderna, och erbjuda digitala alternativ.

På grund utav detta tar vi inte emot några externa besök. Vill du komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att ringa vår växel på 0911- 40 23 40 eller operativ chef Fredrik Bäcklund på 070-526 90 55. Det går även bra att mejla oss på info@svevind.se

Beslutet gäller tillsvidare.